Restaurant Bistro de Veste

Bistro de Veste

Anderhalf uur voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd serveren wij een uitgebreid koud en warm buffet. Uitstekende kwaliteit zoals u van ons gewend bent. Het betreft een all-in formule waarbij de binnenlands gedistilleerde dranken zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd.

Het laagdrempelige karakter, de uitstekende gerechten en de informele sfeer maken het tot een perfecte basis voor een samenzijn met vrienden, familie, collega's of met uw zakenrelaties.

 

Invulling FC Twente - N.E.C. (12:15 uur)

Koude gerechten

Gerookte zalm met rode ui en kappertjes

Diverse vlees- en worstsoorten

Quiche lorraine

Couscoussalade met munt, paprika en rozijnen

Boeren yoghurt met granola, muesli en vers fruit

Diverse sandwiches

Desembroden met diverse smeersels en boters

 

Warme gerechten

Eggs benedict

Ceasar salade: Aan het buffet gemaakte verse Caesar dressing, romaine sla, gekookt ei, ansjovis, croutons, Parmezaanse kaas en gegrilde kip

 

Dessert

Kaasplank met kletsenbrood en appelstroop

 

 

Reserveren

De kosten bedragen €29,50 per persoon, inclusief dranken en exclusief BTW. Reserveren voor Bistro De Veste is mogelijk via onderstaand formulier of telefonisch via 053-85 25 525.

Uw reservering kan tot de laatste werkdag voor de desbetreffende wedstrijd voor 12.00 uur worden geannuleerd. Bij annulering na dit tijdstip of no-show worden de volledige kosten in rekening gebracht. Na afloop van de wedstrijd ontvangt u van ons de factuur. Wij vragen u vriendelijk deze binnen de gestelde betalingstermijn van 14 dagen te voldoen.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met FC Twente Meetings & Events via meetingsenevents@fctwente.nl of 053-85 25 525. U ontvangt na uw reservering een mailbericht, dit is een automatische ontvangstbevestiging.

Reserveren Bistro de Veste op wedstrijddagen