Bistro de Veste 2
Bistro de Veste

Bistro de Veste 

Anderhalf uur voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd serveren wij een uitgebreid koud en warm buffet in onze 'Bistro de Veste'. Uitstekende kwaliteit zoals u van ons gewend bent. Het betreft een all-in formule waarbij de binnenlands gedistilleerde dranken zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd.

Het laagdrempelige karakter, de uitstekende gerechten en de informele sfeer maken het tot een perfecte basis voor een samenzijn met vrienden, familie, collega's of met uw zakenrelaties.

 

*Let op: Bistro de Veste is reeds volgeboekt voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Groningen. Indien gewenst kunt u op de wachtlijst worden geplaatst. Hiervoor kunt u een mail sturen naar meetingsenevents@fctwente.nl.* 

 

Menu FC Twente - FC Groningen (20:00 uur)

 

Koude gerechten

Diverse broden met smeersels en dips

Ambachtelijke zalmsalade met diverse vissoorten

Assortiment van gedroogde ham met gemarineerde meloensoorten

Vitello tonnato

Frisse salade met gerookte kip en kerriedressing

Cocktail van rivierkreeft met mango

Verse haring met een gesnipperd uitje

 

Warme gerechten

(Live) gesneden entrecote met een jus van laurier

Gebakken gamba's met Provençaalse kruiden en witte wijn

Kippendijrollade met jus en champignons

Varkenshaasmedaillons met roomsaus 

Ratatouille van diverse groenten

Pommes duchesse

Aardappel carré met cajunkruiden

 

Dessert

Panna cotta met Licor 43

Reserveren

De kosten bedragen €37,50 per persoon, inclusief dranken en exclusief BTW. Reserveren voor Bistro De Veste is mogelijk via onderstaand formulier of telefonisch via 053-85 25 525.

Uw reservering kan tot de laatste werkdag voor de desbetreffende wedstrijd voor 12.00 uur worden geannuleerd. Bij annulering na dit tijdstip of no-show worden de volledige kosten in rekening gebracht. Na afloop van de wedstrijd ontvangt u van ons de factuur. Wij vragen u vriendelijk deze binnen de gestelde betalingstermijn van 14 dagen te voldoen.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met FC Twente Meetings & Events via meetingsenevents@fctwente.nl of 053-85 25 525. U ontvangt na uw reservering een e-mailbericht, dit is een automatische ontvangstbevestiging.