Eerste selectie tweher

Na de thuiszege op Heracles Almelo blikten aanvoerder Robin Pröpper en Ricky van Wolfswinkel terug op de middag in De Grolsch Veste.

BE10055
BE10059
BE10068
BE10076
BE10090
BE10096

Robin Pröpper – “Het maakt niet uit hoe je wint”
“We hadden de overhand, maar we kwamen er niet lekker doorheen”, vertelt Pröpper. “Zij schoten veel ballen lang. We hadden controle, maar dat was het ook. Het was niet goed, maar ik denk dat we wel verdiend hebben gewonnen. Het maakt niet uit hoe je wint, je moet drie punten pakken, zeker in zo’n wedstrijd. Die wil je winnen, ook voor de supporters. Dus is het leuk dat je het winnend kunt afsluiten.” In de slotfase moest  Pröpper zich laten vervangen. “Ik had wat spanning op mijn kuiten. Ik kwam er niet helemaal doorheen. Gelukkig hebben we andere jongens die het ook kunnen afmaken. Ik ben blij met de drie punten.”

Ricky van Wolfswinkel - "Zeker in eerste helft zaten we er niet lekker in"
“Zo’n wedstrijd als vandaag is en blijft knokken”, reageerde Ricky van Wolfswinkel na afloop. “Ik ben heel blij dat ik op het veld sta en belangrijk kan zijn. Mijn rol was vandaag om Boadu te ondersteunen, ook in het druk zetten. Mooi om te zien dat hij een belangrijke goal maakt voor ons. Natuurlijk sta ik liever in de spits, maar ik heb dit seizoen laten zien dat ik ook uit andere posities uit de voeten kan. We hadden bepaalde controle, maar in de passing waren we slordig. Zeker in de eerste helft zaten we er niet lekker in.”

BE19862
BE19871
BE19874
Youtube Thumbnail 23 24 22 v2
video

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.