rkctwe Eerste selectie

Op de een na laatste speeldag van het seizoen gaat FC Twente donderdag op bezoek bij RKC Waalwijk, op Hemelvaartsdag wordt er om 14.30 uur afgetrapt. Een dag voor het treffen blikte trainer Ron Jans alvast vooruit.

Daar waar FC Twente nog een kans maakt op plaatsing bij de eerste acht en daarmee een plek in de play-offs afdwingt, wil RKC degradatie ontlopen. De verschillen op de ranglijst zijn niet groot. “We moeten knokken voor elke plek op de ranglijst”, geeft Jans aan. “We hebben nog twee wedstrijden te spelen en dat gevoel van winnen is zo lekker, daar moeten we weer naar op zoek gaan. Daar hebben we nog twee kansen voor en het liefst pak je ze allebei. We willen winnen en hopelijk laten we dat op het veld zien.” 

Selectie
Op de geschorste Jesse Bosch na beschikt trainer Ron Jans donderdag tegen RKC over dezelfde selectie als afgelopen week.  

RKC Waalwijk – FC Twente staat onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof. Het duel is te zien op ESPN Watch of in het schakelprogramma op het hoofdkanaal van ESPN. Meer informatie op espnkijken.nl/ontknoping  

OCHTENDTRAINING IN BEELD

Bosch v2
Menig
Drommel1
Smal
Ebuehi
Menig1
Rots1 v2
Zerrouki1