Meetings & Events Business

FC Twente en Vrumona hebben hun partnership verlengd met vijf seizoenen. Vrumona is al sinds 2006 aan de club verbonden en blijft tot en met seizoen 2025/2026 de vaste leverancier van frisdranken in De Grolsch Veste. Vrumona is onder andere bekend van haar merken Pepsi, Lipton, Sourcy, SiSi, Rivella en Royal Club en is de nummer 1 gezonde frisdrankleverancier in Nederland. Daarbij blijft Vrumona innoveren met laagcalorische frisdranken en gezonde voedingssupplementen.

Marco Behrens, Manager Commerciële zaken FC Twente: "Vrumona is een sterk landelijk merk die bewuste maatschappelijke keuzes maakt, we zijn er trots op dat zij voor de komende jaren aan FC Twente blijft verbonden. Een gezonde levensstijl staat centraal in de missie van het bedrijf. Dat past bij de ambitie van FC Twente."

Rik Bronkhorst, Manager Meetings & Events FC Twente: "Naast de overeenkomstige doelen op het gebied van gezondheid en duurzaamheid is Vrumona ook een zeer betrouwbare en flexibele leverancier waar we al jaren op een prettige wijze mee samenwerken. Het is fijn dat we deze samenwerking de komende jaren voortzetten en waar mogelijk verder kunnen uitbouwen."

Bas Derksen, National Salesmanager Vrumona: "Wij zijn erg blij met het continueren van onze samenwerking. Vrumona staat voor goed en gezond drinken voor iedereen en daarmee hebben we een uitstekende fit met voetbal. FC Twente is voor ons een geweldige landelijke referentie waarin onze merken passen bij de trouwe achterban."

Vrumona 2 2 v2

Van links naar rechts op de foto: Rik Bronkhorst, Bas Derksen, Marco Behrens en Patrick Engbers.