FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen speelde vrijdagavond op Sportcampus Diekman in Enschede de competitie wedstrijd tegen vv Alkmaar. De ploeg van trainer Robert de Pauw won met 7-0 en verzekerde zich zo van plaatsing voor de voorronde van de Champions League seizoen 2022 - 2023.

54329892 FC Twente
54329895 FC Twente
54330226 FC Twente
54330229 FC Twente
54330230 FC Twente

FC Twente Vrouwen legde een sterke wedstrijd op de mat en kwam na 14 minuten op voorsprong via Kayleigh van Dooren. In de 23e minuut verdubbelde Martens (vv Alkmaar) op ongelukkige wijze de voorsprong door een eigen doelpunt.

Op slag van rust breidde Renate Jansen de voorsprong uit naar 3-0, waarna beide teams de kleedkamer opzochten.

In de tweede helft bleef FC Twente Vrouwen op hoog tempo spelen en zag zodoende mogelijkheid om de score verder op te voeren naar 7-0, dankzij 2 goals van Fenna Kalma en 2 goals van Caitlin Dijkstra.

FC Twente Vrouwen – vv Alkmaar 7-0 (3-0)

14’ Van Dooren 1-0
23’ Martens 2-0
45’ Jansen 3-0