FC Twente Vrouwen adovrtwevr

FC Twente Vrouwen heeft zaterdagmiddag een overwinning geboekt tegen ADO Den Haag. Joran Pot blikte in het Bingoal Stadion terug op het doelpuntrijke duel.

Na de teleurstellende nederlaag woensdagavond had de ploeg van Joran Pot iets recht te zetten. "We hebben ons goed herpakt na afgelopen woensdag", begint Joran Pot. "Ik mistte hier en daar nog wel wat intensiteit van spelen, maar bij vlagen hebben we dit wel laten zien. Ik ben blij met de overwinning, dat was het belangrijkste vandaag. Het geeft een goed gevoel, en dat zullen we meenemen de interlandperiode in."

Joran Pot zag zijn ploeg op voorsprong komen, maar net voor rust incasseerde het een tegentreffer via een penalty. "In de eerste helft waren we slordig aan de bal", legt Pot uit. "Dit hebben we tijdens de rust aangegeven. Je ziet dat het in de tweede helft met vlagen wat beter gaat, en dan scoren we uiteindelijk ook twee doelpunten."

Een belangrijke overwinning voor FC Twente Vrouwen na de uitschakeling in de Champions League. Nu volgt er een interlandperiode, het volgende competitieduel is tegen Fortuna Sittard. "Het belangrijkste vandaag waren de drie punten. We hebben dit seizoen laten zien dat we goed kunnen voetballen, en daar zullen we ons aan vast blijven houden", besluit Joran Pot.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.