Supporters

De Online Ticketshop van FC Twente is sinds deze week uitgebreid met kaartenmarkt. Mocht je onverhoopt een keer niet naar een thuiswedstrijd van FC Twente kunnen, dan kun je vanaf nu je kaart voor een wedstrijd aanbieden aan een andere supporter. Deze mogelijkheid is er voor seizoenkaarthouders en supporters die een losse kaart hebben gekocht voor een wedstrijd in De Grolsch Veste.

FC Twente kaartenmarkt is een online omgeving in de ticketshop waarmee je als supporter de mogelijkheid krijgt om tot uiterlijk 2,5 uur voor aanvang van een thuiswedstrijd je kaart beschikbaar te stellen voor verkoop. Een andere supporter kan deze vervolgens tegen het vastgestelde tarief bestellen.

Als seizoenkaarthouder ontvang je 1/17e deel van de seizoenkaartprijs retour. Dit gebeurt binnen 10 werkdagen na de wedstrijd. Een losse kaarthouder ontvangt circa 80% van het aankoopbedrag.
Let op: dit geldt alleen zodra de transactie is afgerond en de kaart daadwerkelijk door iemand anders gekocht is.

In het systeem zie je de losse kaartprijs als je jouw kaart te koop aanbiedt. Je ontvangt zelf 1/17e deel van je seizoenkaartprijs of circa 80% van het aankoopbedrag.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.