Eerste selectie

Donderdagavond speelt FC Twente de Europese uitwedstrijd tegen ACF Fiorentina. De ploeg van trainer Ron Jans wordt in Florence gesteund door 2.200 FC Twente-supporters.
In aanloop naar deze wedstrijd is er met de Italiaanse autoriteiten contact geweest en hebben wij onderstaande supportersinformatie van hen ontvangen. Lees deze informatie goed door.

De wedstrijd wordt gespeeld in het Stadio Artemio Franchi in Florence. Het uitvak van het stadion is gelegen aan de Viale Pasquale Paoli, 7. Het uitvak is vanaf 19.00 uur geopend.

Door de Italiaanse autoriteiten zijn twee ontmoetingslocaties ingericht voor FC Twente-supporters. Onderstaand de adresgegevens en link naar Google Maps locatie: 

1.     Parcheggio Firenze Santa Maria Novella - Parkinstation. Piazza Adua, 50123, Florence.

2.     Piazza San Marco - P.za di San Marco - 50121, Florence.

Vanaf beide locaties rijden voorafgaand aan (vanaf 17.30 uur) en na afloop (vanaf 23.15 uur) van de wedstrijd gratis pendelbussen van en naar het stadion. 

ParkerenVoor supporters die van plan zijn met de auto naar het stadion te gaan, jullie kunnen parkeren op Piazza Enrico Berlinguer 23, 50137, Florence.

Voorafgaand aan en tijdens het duel gaat het waarschijnlijk regenen. Het is toegestaan om kleine paraplu's zonder ijzeren punt mee te nemen het stadion in. 

E-ticket
Iedereen ontvangt uiterlijk dinsdagavond een persoonsgebonden toegangskaart (e-ticket) per mail. Dit e-ticket hoeft niet meer omgewisseld te worden voor een toegangskaart.
Het e-ticket (toegangskaart) is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
Bij het stadion wordt het e-ticket door de Italiaanse politie gecontroleerd en vergeleken met een officieel identiteitsbewijs.
Een uitgeprint e-ticket heeft de voorkeur, maar kan ook getoond worden op de smartphone. Mits de telefoon geen scherm met gebreken heeft. 
De gegevens op het e-ticket dienen volledig overeen te komen met de gegevens op het identiteitsbewijs. Als dit niet klopt, krijg je geen toegang tot het stadion. Zorg er dus voor dat je zowel het e-ticket als een officieel identiteitsbewijs bij je hebt.

Er wordt streng gecontroleerd bij het stadion, dringend advies om tijdig naar het stadion te komen.

Toegangscontrole
Het is niet toegestaan om eten en/of drinken mee naar binnen te nemen. Ook tassen zijn niet toegestaan. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid dat powerbanks, oordopjes en andere spullen in beslag worden genomen. Het is ten strengste verboden om met voorwerpen te gooien.

Overige informatie
- Op dit moment is het in Italië verplicht om een FFP2-mondmasker te dragen wanneer je met het openbaar vervoer reist;
- In het uitvak kan bij het horecapunt uitsluitend met contant geld worden betaald;
- Na afloop van de wedstrijd worden de supporters ongeveer dertig minuten opgehouden in het uitvak.

Supporters, alvast bedankt voor jullie support. We wensen jullie een goede reis en onmeunig veel plezier!