FC Twente Vrouwen

Marit Auée, Caitlin Dijkstra, Renate Jansen, Wieke Kaptein en Marisa Olislagers zijn opgeroepen voor het Nederlands Elftal voor de twee duels tegen Schotland in de Nations League. Op 27 en 31 oktober speelt de ploeg van Andries Jonker tegen de Schotten.

Het duel op vrijdag 27 oktober vindt plaats in het NEC stadion om 20.45 uur. Dinsdag 31 oktober volgt het uitduel in Hampden Park, Glasgow, om 20.45 uur.

Volledige selectie: Marit Auée, Jill Baijings, Lineth Beerensteyn, Esmee Brugts, Kerstin Casparij, Caitlin Dijkstra, Daphne van Domselaar, Merel van Dongen, Danielle van de Donk, Damaris Egurrola, Jackie Groenen, Renate Jansen, Dominique Janssen, Wieke Kaptein, Barbara Lorsheyd, Lieke Martens, Vivianne Miedema, Marisa Olislagers, Victoria Pelova, Jill Roord, Katja Snoeijs, Sherida Spitse, Jacintha Weimar, Lynn Wilms.

Sophie te Brake bij Jong Oranje

Sophie te Brake is opgeroepen voor Jong Oranje Vrouwen. Het is de eerste keer dat de middenveldster uit Groenlo het shirt van Oranje gaat dragen. Ook Kim Everaerts, Danielle de Jong en Liz Rijsbergen zitten bij de selectie. Ze treffen eind oktober in oefenwedstrijden Frankrijk en Spanje.

61037640 FC Twente

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.