Eerste selectie

Younes Taha speelt komend seizoen voor FC Twente. De twintigjarige middenvelder/aanvaller komt over van PEC Zwolle en tekende vanmiddag in De Grolsch Veste een vierjarig contract.

DSC01508
DSC01404
DSC01544
DSC01575 v2

“Deze transfer is voor mij een heel mooie stap, een nieuwe uitdaging waar ik veel zin in heb”, vertelt Younes Taha. “Mijn broer Redouan heeft een paar jaar geleden in het beloftenteam van FC Twente gespeeld en hij vertelde al wat voor mooie club dit is. Zondag was ik voor het eerst in De Grolsch Veste en ik was meteen om. Hier wil je toch voetballen. De gesprekken die ik heb gehad met de club voelden goed, net als het plan dat ze met mij hebben. Ik wil keihard werken voor mijn kansen die ik hier krijg.”

“Younes is een jonge talentvolle speler waar we veel vertrouwen in hebben. We zijn blij dat hij voor FC Twente heeft gekozen”, vertelt Jan Streuer. “Younes heeft afgelopen seizoen een belangrijk aandeel gehad in de promotie van PEC Zwolle en nu krijgt hij de kans om het bij ons in de Eredivisie te laten zien en door te groeien. Hij kan zeker nog stappen maken.”

Younes Taha
Dit seizoen promoveerde Younes Taha (Amsterdam, 27 november 2002) met PEC Zwolle naar de Eredivisie. Taha scoorde veertien keer in 33 duels voor de Zwollenaren. Daarvoor speelde Taha voor FC Volendam. Als jeugdspeler kwam hij uit voor De Volewijckers, DWS en VPV Purmersteijn.

DSC01697
DSC01768 v2
DSC01122
DSC01132
DSC01145

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.