Voor bepaalde wedstrijden van FC Twente kun je alleen kaarten kopen wanneer je een FC Twente ClubCard hebt. Een ClubCard kun je dit seizoen gratis aanvragen. Met een ClubCard ontvang je tevens als eerste het nieuws over kaartverkoop. Wanneer je een seizoenkaart hebt of lid bent van de Young Reds of Kidsclub, is het niet nodig om een ClubCard aan te vragen. Je bent dan al in staat om kaarten te bestellen.

Het gebruik van de ClubCard is strikt persoonlijk. Het is de houder van de ClubCard niet toegestaan om een ClubCard door een ander te laten gebruiken.

Hoe vraag ik een ClubCard aan?

De ClubCard kan je eenvoudig aanvragen via onderstaand stappenplan. Een ClubCard aanvragen is geheel gratis. Na het aanvragen van een ClubCard kun via jouw account kaarten bestellen.

  • Klik op de volgende link: https://kaartverkoop.fctwente.nl/dashboard/membership/ClubCard
  • Klik onderaan op ''Lidmaatschappen''
  • Klik op ''Bestellen'' achter ''ClubCard''
  • Na het aanvragen van de ClubCard ontvang je een bevestiging per mail. De Clubcard is toegevoegd aan je account, je ontvangt geen fysieke pas. Je kunt gelijk online kaarten bestellen via www.kaartverkoop.fctwente.nl. Je relatienummer is in je account te vinden onder ‘Mijn gegevens’.

Welke voordelen heb ik met een ClubCard?

  • De mogelijkheid om kaarten te bestellen voor wedstrijden met een ClubCardverplichting.