Stersponsoren van FC Twente

Voor FC Twente zijn stersponsoren van grote waarde. Na de hoofdsponsor van de club zijn dit de grootste sponsoren. FC Twente kent verschillende stersponsoren met allemaal eigen doelstellingen, wensen en behoeften. Er gelden geen standaard-stersponsorpakketten. Ieder stersponsorschap wordt op maat gemaakt op basis van de doelstellingen, wensen en behoeften van de stersponsor. 

Stersponsor Grolsch

Grolsch is vanaf de oprichting van de club in 1965 nauw verbonden aan FC Twente, Grolsch is diepgeworteld in de regio. De club kon altijd op de steun van Grolsch rekenen.

Jacco Potkamp, Directeur Verkoop bij Koninklijke Grolsch: “We geloven in het partnerschap met FC Twente en datgene wat we in al die jaren samen hebben opgebouwd. We hebben, als goede noabers van elkaar, de intentie om de club - samen met de fans - te blijven steunen, in goede en minder goede tijden. Als iconen van deze prachtige regio zien we veel mogelijkheden om samen op te trekken en elkaar te versterken. Daarbij hebben we niet alleen aandacht voor het voetbal, maar zeker ook voor de mensen en de regio. Op vele mooie jaren samen, proost!”

Stersponsor TOTO

Wij zijn trots om samen met TOTO een partnership te zijn aangegaan. Het is mooi dat we een landelijke partij met dergelijke uitstraling hebben kunnen binden aan FC Twente. TOTO is zichtbaar met een mouwbadge op het officiële wedstrijdshirt van zowel de vrouwen als de mannen.

TOTO staat sinds het seizoen 2020-2021 op de mouw van het wedstrijdshirt en voelt zich thuis bij FC Twente omdat het een club is die zoveel mensen beweegt. TOTO is dan ook trots op het Partnership met een club die gesteund wordt door een trouwe supportersschare. De samenwerking wordt gericht op het activeren van de supportersdatabase.

Stersponsor Univé

We zijn enorm trots dat Univé Oost stersponsor is van FC Twente. Univé draagt dezelfde kernwaarden als FC Twente: Trots, Noaberschap en Ambitie. Met sport als rode draad door beide organisaties. De komende jaren werken we intensief samen om onze gemeenschappelijke doelstellingen te bereiken. Samen willen we blijven uitstralen dat sport voor iedereen is. Het partnership wordt gericht op de naamsbekendheid van Univé in de regio en het activeren van de supportersdatabase. 

Stersponsor GGM Gastro International

Er zijn veel gelijkenissen tussen FC Twente en GGM Gastro, met name de passie, trots en trouwe achterban die beide partijen uitstralen. Het doel van de samenwerking met FC Twente is om een nauwere band met klanten op te bouwen. 

Wij zijn trots dat een internationaal bedrijf als GGM Gastro zich aan FC Twente verbindt. GGM Gastro, dat met haar hoofdkantoor is gevestigd in het Duitse Ochtrup, is Europees marktleider op het gebied van gastronomie. Met de samenwerking leveren we als FC Twente een mooie bijdrage aan de verdere ontwikkeling van GGM Gastro. Het partnership wordt gericht op de naamsbekendheid van GGM Gastro in Nederland. 

Stersponsor Meyba

De roots van Meyba liggen in Barcelona, opgericht door twee gasten in de jaren 40’. Toen José Mestre en Joaquín Ballbé (of Me-y-Ba) samen kwamen hadden ze een droom om klassieke bad en sportkleding te ontwikkelen, zo werd Meyba geboren. Ze werden een populair merk en ze bekleedde de zonnige stranden van Barcelona met stijlvolle shorts, T-Shirts en schoenen. In 1981 kreeg Meyba internationale naamsbekendheid.

Vanaf het seizoen 2020-2021 speelt FC Twente in shirts van het merk Meyba. De club en het Spaans sportkledingmerk zijn een overeenkomst voor 4 jaar aangegaan. “Op deze manier komen twee historische merken met energie en passie, zowel op als naast het veld, samen. FC Twente is het perfecte platform voor de herlancering van ons merk.” Aldus een woordvoerder van Meyba.

Zelf Stersponsor worden?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om u van verdere informatie te voorzien.

Informatieaanvraag Partnerships