Eerste selectie tweutr

Na afloop van de verloren wedstrijd tegen FC Utrecht blikten aanvoerder Robin Pröpper en Ricky van Wolfswinkel terug op het duel in De Grolsch Veste.

Robin Pröpper

“FC Utrecht zat er vanaf het begin bovenop”, zegt Robin Pröpper. “Wij waren te slordig aan de bal en zij dwongen ons tot het maken van fouten. Ondanks dat kregen we in de eerste helft wel de kansen om terug te komen in de wedstrijd. In de tweede helft hadden we wel constant dreiging naar voren, maar als je ook in de eindfase te slordig bent kom je ook niet tot schoten. Uiteindelijk creëer je niet genoeg kansen en verlies je.”

BE17534
BE17588
BE17605
BE17694
BE17730

Ricky van Wolfswinkel

“We waren over de hele wedstrijd veel te matig aan de bal, daarin was het een beetje Twente-onwaardig”, zegt Ricky van Wolfswinkel na afloop. “Waar we vorige week tegen Excelsior zo geroemd werden (een snelle 0-3 voorsprong), hadden we dat vandaag in het begin helemaal niet. We groeiden wel in de wedstrijd en de wil was er zeker, alleen lag de kwaliteit er veel te veel van weg. Dan wordt het heel lastig. We hebben de mogelijkheden gehad om een goal te maken en de drive zat er in, maar we waren zo slordig. Elke bal leek achter de man te gaan, foute passes, dat is niet hoe we het gewend zijn.”

Foto's: Bas Everhard & OrangePictures 

3 v6
1 v6
2 v4
4 v5

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.