Eerste selectie exctwe

FC Twente boekte zaterdagavond een 0-3 zege op bezoek bij Excelsior. De treffers kwamen op naam van Daan Rots en Ricky van Wolfswinkel (2x). Na afloop blikten Robin Pröpper, Van Wolfswinkel en Carel Eiting terug op de wedstrijd.

64382017 FC Twente
64382004 FC Twente v2

Robin Pröpper

"Zo wil je graag aan een wedstrijd beginnen. Het zag er heel goed uit. We waren vanaf de eerste seconde gefocust. Je ziet dat we dan genoeg kwaliteit hebben om het goed uit te spelen."

"Daarna wil je geconcentreerd blijven, geen kansen weggeven en uitlopen naar een hogere score. Toch merk je dat het na de 3-0 het er een beetje insluipt dat het daarna wat minder wordt dan in het eerste kwartier. Alsnog denk ik wel dat we de mogelijkheden hebben gehad om vaker te scoren. Uiteindelijk houden we de nul en hebben we drie punten. Hartstikke mooi."

"We hebben een hele fitte en goede selectie, dat hebben we al vaker gezegd. We moeten wel constant dit blijven leveren om wedstrijden te winnen. Als dat lukt, kan het een heel mooi seizoen worden. Maar dan moet je wel elke wedstrijd dit laten zien en zeker in uitduels hebben we dat nog niet altijd gedaan."

Foto's: Bas Everhard & BSR Agency/OrangePictures

Youtube Thumbnail 23 24 6 v3
Interview
Youtube Thumbnail 23 24 7 v3
Interview

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.