FC Twente Vrouwen adovrtwevr

FC Twente Vrouwen heeft zondagmiddag de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag gelijkgespeeld, het doelpuntrijke duel eindigde in 4-4. Voor FC Twente Vrouwen scoorden Kalma, Van Dooren, Olislagers en Renate Jansen.

Beide teams hielden elkaar de hele middag goed in evenwicht. De thuisploeg opende na vijf minuten de score, maar kort daarna was het Fenna Kalma die voor de 1-1 zorgde. Kayleigh van Dooren zette FC Twente op 1-2 en dat leek ook de ruststand te worden. Maar kort voor het rustsignaal scoorde ADO-speelster Ravensbergen haar tweede van de middag. Ook in de tweede helft waren de doelpunten niet schaars. Olislagers scoorde de 2-3 en even later was het al weer gelijk. Kort daarna werd het 4-3 en leek ADO de punten in eigen huis te houden, maar Renate Jansen zorgde dat er alsnog een punt mee werd genomen.

52027412 FC Twente

ADO Den Haag Vrouwen - FC Twente Vrouwen 4-4 (2-2)

05' Ravensbergen 1-0
08' Kalma 1-1
18' Van Dooren 1-2
41' Ravensbergen 2-2
57' Olislagers 2-3
62' Van de Westeringh 3-3
78' Ravensbergen 4-3
84' R. Jansen 4-4

Opstelling FC Twente Vrouwen: Van Domselaar, Olislagers, Van Es, Dijkstra, Casparij, Kaptein, Giesen, Van Dooren, R. Jansen, Kalma, Stolze.

Foto's: OrangePictures