FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen heeft dinsdagavond in De Grolsch Veste met 1-1 gelijkgespeeld tegen Benfica. In de heenwedstrijd om plaatsing voor de groepsfase van de UEFA Women's Champions League kwam de Portugese ploeg op voorsprong, maar voor rust scoorde Fenna Kalma de gelijkmaker. Volgende week donderdag, 9 september, wacht in Lissabon de return.

20210831 FCT Vr SL Benfica Vr 29189

Benfica kwam na ruim een kwartier spelen op voorsprong door een doelpunt van Beatriz Camerão. Oog-in-oog met Daphne van Domselaar school de aanvalster binnen. FC Twente Vrouwen kwam goed terug en een paar minuten voor rust was het Fenna Kalma die trefzeker was (1-1). Na rust drong FC Twente Vrouwen wel meer aan, maar waren de betere kansen voor Benfica. Van Domselaar voorkwam tot tweemaal toe een nieuwe tegentreffer.