adovrtwevr FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen heeft vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag winnend afgesloten: 1-3. De doelpunten van FC Twente Vrouwen kwamen op naam van Renate Jansen, Kayleigh van Dooren en Marisa Olislagers. Dankzij de overwinning staat het zes punten voor op Ajax, dat een duel minder heeft gespeeld.

54417786 FC Twente

FC Twente Vrouwen kwam al vroeg op voorsprong in Den Haag. Op aangeven van Renate Jansen tikte Kayleigh van Dooren het openingsdoelpunt binnen. Nog geen tien minuten later lag het tweede doelpunt ook tegen de touwen. Een hoekschop van Marisa Olislagers werd door Renate Jansen ingekopt. In de tweede helft kwam ADO Den Haag terug in de wedstrijd vanuit een hoekschop. FC Twente Vrouwen schreef vlak voor tijd nog een derde treffer bij dankzij een rake kopbal van Olislagers.

Zaterdag 14 mei staat de volgende wedstrijd voor FC Twente Vrouwen op het programma. Het speelt dan om 14:00 uur tegen PSV in De Grolsch Veste. De kaartverkoop is reeds gestart.

ADO Den Haag – FC Twente Vrouwen 1-3 (0-2)

10' 0-1 Van Dooren
19' 0-2 Jansen
50' 1-2 Speelman
87' 1-3 Olislagers

Opstelling FC Twente Vrouwen: Van Domselaar, Van Es, Dijkstra, Olislagers, Peddemors, Stolze (68' Dhont), Kalma, Jansen, Van Dooren (68' Everaerts), Casparij (76' Van der Wal), Kaptein.

Foto’s: OrangePictures