Eerste selectie twegae

Op het Trainingscentrum in Hengelo speelde FC Twente woensdagmiddag een oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Het duel eindigde in een 2-1 zege. Sander Sybrandy en Mitchell van Bergen scoorden de Twentse doelpunten.

image00010 v11

In de openingsfase van de wedstrijd dook FC Twente een paar keer gevaarlijk op voor het doel van Go Ahead Eagles. Oog-in-oog met doelman Mulder kon Younes Taha nog niet voor de 1-0 zorgen. Ook een afstandsschot van Mitchell van Bergen leverde niets op. Halverwege de eerste helft opende Sander Sybrandy de score (1-0). Na ruim een half uur spelen maakte Tengstedt voor de bezoekers uit Deventer de gelijkmaker.

Nadat FC Twente in de tweede helft via Harry Kuster, Youri Regeer en Younes Taha goede kansen kreeg, waarbij Taha met een schot op de lat het dichtstbij was, maakte Mitchell van Bergen de 2-1. Uit aan rappe counter klopte Van Bergen zijn tegenstander op snelheid en kon vervolgens binnenschieten. Go Ahead Eagles was nog dichtbij de 2-2, maar de lat voorkwam een treffer.

FC Twente – Go Ahead Eagles 2-1 (1-1)