Eerste selectie twegae

Rondom thuiswedstrijden van FC Twente is er in de directe omgeving van De Grolsch Veste nauwelijks parkeerplek voor supporters die geen parkeerkaart voor de auto hebben. Voor supporters die niet met het openbaar vervoer of fiets naar het stadion kunnen komen, is het advies om de auto te parkeren op het terrein van de Universiteit Twente. Vanaf hier rijden elke wedstrijd gratis pendelbussen van en naar het stadion.

Om drukte kort voor de wedstrijd te voorkomen bij de toegangspoorten, is het advies om tijdig naar het stadion te komen.

Transportcentrum
Doordat de laatste tijd steeds meer auto’s worden geparkeerd op niet daarvoor bestemde plaatsen, onder meer op het Transportcentrum aan de Auke Vleerstraat, is er extra toezicht geweest om foutparkeerders daarop te wijzen. Auto’s mogen alleen geparkeerd worden in de daarvoor bestemde parkeervakken.

Wegwerkzaamheden op het Kennispark
Vanwege aanpassingen aan de inrichting van het Kennispark bij De Grolsch Veste is aan de Institutenweg gestart met werkzaamheden. Voor een deel van de supportersbussen is er een andere parkeerplaats gereserveerd op het Kennispark, zij kunnen op de aanwijzingen van de verkeersregelaars parkeren op de parallelweg langs de F35. Overig autoverkeer moet op het Kennispark rekening houden met extra verkeershinder.

Lege autostoel? Deel hem dan!
Samen met andere supporters naar de thuiswedstrijden van FC Twente rijden? Deel je lege autostoel(en) in de widget op deze pagina.
Beter voor het klimaat, beter voor de portemonnee, goed voor de parkeerruimte én veel gezelliger.
Hoe werkt het? Klik op: rit aanbieden. Supporters die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Jullie regelen onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel de autokosten delen.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.