Eerste selectie gaetwe

FC Twente pakte zondagmiddag de volle winst in Deventer. Go Ahead Eagles werd met 1-3 verslagen. Na afloop keken aanvoerder Robin Pröpper en Sem Steijn terug op de middag in de Adelaarshorst.

“Je weet hoe zij kunnen stormen en ik moet zeggen dat wij de tweede helft er voetballend niet heel goed in zaten", keek Robin Pröpper terug. "Dan wordt het nog gevaarlijk, maar gelukkig hebben we een heel goede keeper op doel staan die er af en toe een bal uithoudt en we waren denk ik dodelijk effectief.”

“De trainer waarschuwde ons al voor een herhaling van de uitwedstrijd tegen Heracles. Nu waren we gelukkig nog wel effectief. Het is een wereld van verschil als je de eerste helft met de tweede helft vergelijkt. Dat is natuurlijk zonde. Go Ahead ging ook volle bak alles of niets spelen. Dan moeten we toch een manier vinden om daar goed onderuit te komen.”

“Uiteindelijk zie je wel dat je na de 1-3 nog een aantal kansen krijgt met onder anderen Younes Taha, die heel erg goed inviel. Het was geen bijster goede wedstrijd. Ik denk niet dat de supporters het er warm van hebben gekregen, maar gelukkig hebben we wel de drie punten.”

Sem Steijn: "Mooie overwinning, waar we hard voor hebben gewerkt"

“Een mooie overwinning, waar we hard voor hebben gewerkt", keek Sem Steijn terug. "We hebben het niet makkelijk gehad. Je weet ook van tevoren dat je het niet makkelijk krijgt als je hier naartoe komt. We hebben echt als een team gevochten en ik ben blij met mijn doelpunt en assist. We hebben alles gegeven. Het was goed dat we redelijk snel na het tegendoelpunt de 3-1 maakten en dan weet je wel dat de wedstrijd zo goed als gespeeld is. Het was geen fantastische pot voetbal, maar desondanks een mooie overwinning.”

Youtube Thumbnail 23 24 kopie v3
Younes Taha
Youtube Thumbnail 23 24 v19
Daan Rots

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.