Business

FC Twente en Roetgerink Mode verlengen partnership. Roetgerink Mode & Schoenen blijft daarmee tot 2024 de Preferred Fashion Supplier van de club.

Afgelopen vrijdag voorafgaand aan FC Twente – Heracles Almelo werd de Partner in Business overeenkomst officieel getekend. Daarmee blijven beide partijen ook de komende seizoenen aan elkaar verbonden. Roetgerink kleedt de eerste selectie mannen, eerste selectie vrouwen, de begeleiders en staf van beide elftallen en de medewerkers van de club.

Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken FC Twente: “We zijn verheugd dat we het partnership met Roetgerink hebben kunnen verlengen. Sinds 2013 is Roetgerink Mode & Schoenen al de Preferred Fashion Supplier van FC Twente. Door het verlengen van het partnership zal Roetgerink in 2023 tien jaar verbonden zijn aan de club en daar zijn we enorm trots op. Als club zetten we namelijk in op langdurige- en duurzame partnerships met bedrijven in de regio. Mooi dat we dit ook kunnen realiseren, dat straalt van beide kanten Noaberschap uit.”

Paul Roetgering, Directeur Roetgerink Mode & Schoenen: “Wij zijn trots op onze roots, trots op Twente. Ondanks roerige tijden, zijn wij FC Twente  altijd blijven steunen. We zijn beide een sterk merk met een belangrijke regiofunctie, en we zien veel overeenkomsten in het netwerk van de club en onze klanten. Dat ‘één-tweetje’ zorgt al bijna 10 jaar voor een prettige samenwerking, een win-win partnership voor beide partijen. We zijn blij met de voortzetting van ons contract.”   

 

Roetgerink 2021 2
Roetgerink 2021 3
Roetgerink 2021 4