Supporters

Mede dankzij de steun van onze trouwe achterban staan we nu waar we willen staan. De Grolsch Veste is weer een onneembare vesting waar supporters en spelers samenkomen voor onze trots. Iedereen is trots en dat is zichtbaar en voelbaar. Twente was, Twente is en Twente kleurt rood.
Op deze pagina vind je de informatie omtrent Seizoenkaart- en Premium Seatverlenging.

Huidige kaarthouders kunnen tot en met woensdag 25 mei hun kaart verlengen.

Geen prijsverhoging

Na een aantal seizoenen waarin een deel van de wedstrijden niet bezocht kon worden, heeft de club besloten de prijzen voor de bestaande en huidige seizoenkaart- en Premium Seathouders volgend seizoen niet te verhogen. Hoewel de inflatie momenteel tot grote hoogte reikt, vindt de club een prijsverhoging nu niet gepast. Tevens wil de club de algehele kostenstijging niet verhalen op haar trouwe supporters middels de seizoenkaarten. Voor nieuwe seizoenkaarthouders die vanaf 14 juni kunnen bestellen, wordt wel een prijsverhoging doorgevoerd (deze prijzen worden later bekend). 

Voor de thuiswedstrijden die in seizoen 2021-2022 niet bezocht konden worden, biedt de club een tweetal gratis te bezoeken thuiswedstrijden in het nieuwe seizoen aan. Dit zijn oefen- of bekerwedstrijden in De Grolsch Veste. Deze wedstrijden worden voorafgaand aan het seizoen door de club aangewezen. Mocht de club het huidige seizoen de Play-Offs spelen, dan zijn deze 1 of 2 thuiswedstrijd(en) gratis te bezoeken en vervalt de eerder genoemde regeling voor de gratis wedstrijden van het volgend seizoen. 

Hoe kan ik verlengen?

Wij doen een beroep op onze supporters om vooral thuis online te verlengen. De receptie van De Grolsch Veste is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur, ook hier is het mogelijk om de seizoenkaart te verlengen. 

Betaalmogelijkheden

Met het verlengen van de seizoenkaart zijn er de volgend betaalmogelijkheden

  • iDEAL
  • Incasso (bedrag wordt op 10 juni geïncasseerd)
  • Cash of pin (alleen bij de receptie)
  • Factuur (alleen voor zakelijke relaties) 

Heb je vragen over de seizoenkaart, dan kun je terecht bij de afdeling Service & Ticketing. Bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Belangrijke data

4 t/m 25 mei

Verlengperiode seizoenkaart- en Premium Seat-houders

1 en 2 juni

Verplaatsperiode seizoenkaart- en Premium Seat-houders

14 juni

Start verkoop wachtlijst

16 juni

Start vrije verkoop

Geen seizoenkaart?

Ben je geen seizoenkaarthouder maar wel geïnteresseerd in een seizoenkaart in het seizoen 2022-2023? Schrijf je dan nu in op de wachtlijst en bestel als eerste een seizoenkaart, na de verleng- en verplaatsperiode (14 juni) voor huidige seizoenkaarthouders.