Eerste selectie tweutr

Komende zondag treedt FC Twente in De Grolsch Veste aan tegen FC Utrecht. In aanloop naar het treffen de vooruitblik met trainer Joseph Oosting.

Met een volledig fitte selectie werkt FC Twente toe naar de wedstrijd tegen FC Utrecht. “We gaan naar belangrijke maanden in de competitie toe en dan is het wel prettig om iedereen tot je beschikking te hebben”, vertelt trainer Joseph Oosting. “We hebben een goede trainingsweek gehad. Als je wint bij Excelsior geeft dat een fijn gevoel naar de rest van de week. Ik ben blij met de ontwikkeling van het team en onze manier van voetballen. Ook de stabiliteit die we de laatste tijd uitstralen hebben we zondag weer nodig.”

Zondag wacht FC Utrecht in De Grolsch Veste. De ploeg is onder Ron Jans bezig aan een goede reeks. “We willen de lijn van Excelsior doortrekken richting zondag. FC Utrecht is een team in ontwikkeling dat is gaan draaien de laatste tijd. Ze zitten in een flow en hebben ook ambities. In de winterstop hebben ze zich goed versterkt. We moeten zondag scherp en fris zijn en zorgvuldig en goed aan de bal.”

FC Twente – FC Utrecht, aanvang 12.15 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal. Het duel is live te zien op ESPN 1.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.