Eerste selectie

Zondagmiddag (14.30 uur) speelt FC Twente de finale om de play-offs tegen Sparta Rotterdam. De Grolsch Veste is volledig uitverkocht. Op deze pagina een overzicht met supportersinformatie.

Toegang tot het stadion
Afgelopen wedstrijd waren er tot kort voor de wedstrijd nog wachtrijen voor de tourniquets. Om te voorkomen dat je de aftrap van de wedstrijd moet missen, is het advies om tijdig naar het stadion te komen.
Ook vragen we je om het e-ticket uitgeprint mee te nemen en niet op de mobiele telefoon te scannen bij de tourniquets. Dit zorgt voor een snellere instroom.
Supporters die op de tweede ring zitten kunnen overigens bij elk trappenhuis naar de omloop.

Stallen van fietsen
Net als afgelopen zondag is een deel van P1 niet beschikbaar. Hierdoor kunnen we zondag over minder parkeerplaatsen beschikken. De laatste wedstrijden stalden supporters hun fiets op de groenstrook langs P1, dat is zondag niet mogelijk.
De fietsenstalling aan het Capitool is een prima alternatief. Aan het plein voor het station is een grasveld ingericht als stalling.

Water

Vanwege het warme weer wordt er zondag bij de horecapunten in De Grolsch Veste gratis (kraan)water verstrekt.

Supporterscafé De Kantine
Vanwege voorbereidende werkzaamheden voor de Nations League is supporterscafé De Kantine zondag niet geopend.

Fanstore zondag vanaf 12.00 uur geopend
Deze week kunnen supporters nog profiteren van speciale aanbiedingen in de Fanstore. Tot en met zondag 11 juni krijg je 50% korting op de gehele Meyba-collectie. De Fanstore is zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Zondag is de Fanstore vanaf 12.00 uur tot aan de wedstrijd geopend. Na de wedstrijd is de Fanstore tot een uur na afloop open.
Vanwege de UEFA Nations League wedstrijden in De Grolsch Veste is de FC Twente Fanstore gesloten van maandag 12 juni tot en met maandag 19 juni. Dinsdag 20 juni vanaf 10.00 uur is de Fanstore weer geopend. 

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.