Eerste selectie gaetwe

Het is de Voetbal Geeft Week in de Eredivisie. Hierin wordt een week lang aandacht gevraagd voor de positieve impact die Ons Voetbal heeft op de maatschappij. Clubs uit de Eredivisie dragen hier hun steentje aan bij door de wedstrijdshirts van speelronde 14 te veilen. De opbrengsten van de veiling gaan naar de maatschappelijke tak van de desbetreffende club.

Zondag stond in De Adelaarshorst de Overijsselse Derby tussen Go Ahead Eagles en FC Twente op het programma. De wedstrijdshirts van FC Twente worden geveild via MatchWornShirt.com.

De opbrengsten van de FC Twente-wedstrijdshirts komen ten goede aan Stichting FC Twente, scoren in de wijk. Bied mee via deze link!

“Op maatschappelijk gebied werken we als Stichting FC Twente, scoren in de wijk ook samen met de andere Overijsselse betaald voetbalclubs”, geeft Roy Elferink, Manager Scoren in de wijk, aan. “Tijdens deze week vragen we gezamenlijk meer aandacht voor de maatschappelijke projecten van de clubs. Door mee te bieden op de wedstrijdshirts steun je op een speciale wijze de projecten van Stichting FC Twente, scoren in de wijk.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.